dania bez glutenu

Dania bez glutenu – zalecane dla niemowląt, u których stwierdzono alergię na gluten lub występuje podejrzenie jej wystąpienia. Kaszki, makarony i kasze zostały wytworzone na bazie ziaren zbóż, które nie zawierają w swym składzie glutenu. Najpopularniejsze kasze i makarony bezglutenowe to te na bazie prosa, ryżu, gryki i kukurydzy. Wśród dań bezglut...

Dania bez glutenu – zalecane dla niemowląt, u których stwierdzono alergię na gluten lub występuje podejrzenie jej wystąpienia. Kaszki, makarony i kasze zostały wytworzone na bazie ziaren zbóż, które nie zawierają w swym składzie glutenu. Najpopularniejsze kasze i makarony bezglutenowe to te na bazie prosa, ryżu, gryki i kukurydzy. Wśród dań bezglutenowych znajdziemy także wszystkie dania warzywne i mięsne, które nie zawierają glutenu.
Więcej

dania bez glutenu 

na stronie

Parametry

Producenci
Cena