Wiadomość wysłana
Makaron kukurydziano-ryżowy Spaghetti BIO
h2. Makaron kukurydziano-ryżowy Spaghetti BIO Organiczny makaron bezglutenowy z mąki kukurydzianej i ryżowej to doskonała baza do przyrządzenia prawdziwie pożywnego dania dla dzieci, o doskonałym smaku z najwyższej półki. Kukurydziane żółte kluski spaghetti zwracają uwagę dziecka i zachęcają do następnego kęsa. skład: mąka kukurydziana* 70%, mąka ryżowa* 30%, *składniki ekologiczne Produkt nie zawiera glutenu, może zawierać śladowe ilości jaj. sposób przygotowania: pożądaną ilość suchego makaronu wrzucić do wrzątku, gotować ok. 7 minut. waga netto 500 g Wyprodukowano w Niemczech.
Odbiorca :
*
*
* Pole wymagane
Organiczny makaron bezglutenowy z mąki kukurydzianej i ryżowej to doskonała baza do przyrządzenia prawdziwie pożywnego dania dla dzieci, o doskonałym smaku z najwyższej półki.
Kukurydziane żółte kluski spaghetti zwracają uwagę dziecka i zachęcają do następnego kęsa.
skład:
mąka kukurydziana* 70%, mąka ryżowa* 30%,
*składniki ekologiczne
Produkt nie zawiera glutenu, może zawierać śladowe ilości jaj.
sposób przygotowania:
pożądaną ilość suchego makaronu wrzucić do wrzątku, gotować ok. 7 minut.
waga netto 500 g
Wyprodukowano w Niemczech.